DS NUM na JID 20-12

19.03.2012 00:39

Festival JID 20-12 je za námi a můžeme říci, že letošní ročník se organizátorům velice povedl. Prostředí DiODu působilo elegantně a profesionálně.

 
Účastníků festivalu a diváků bylo mnoho. Všechny tyto faktory utvořily příjemné prostředí pro naší premiéru hry Davida Drábka - Švédský stůl. Skvělá režie  Zdeňka Stejskala  a perfektní znalost celé hry nám všem pomohla představení zvládnout bravurně a předat tak lidem hezký zážitek. Potvrdila to i Divácká cena, kterou jste nám darovali, a zasloužíte si tím naše veliké DÍKY. Věřte, že je to pro nás ocenění nejvyšší.
 
Tím však předávání neskončilo. Od odborné poroty jsme získali doporučení na národní přehlídku Mladá scéna v Ústí nad Orlicí. No to by stačilo. Nestačilo! Ta nejhezčí cena přišla v pořadí až třetí. Naše Klárka Bulantová získala hereckou cenu poroty za hereckou variabilitu v inscenacích Antilopa a Švédský stůl. Moc ti Kláríí gratulujeme.
 
Takže ještě jednou vám všem moc děkujeme a těšíme se na dalších reprízách Švédského stolu. Nezapomeňte hlasovat, jak se vám líbil Švédský stůl. Zároveň v sekci "Napsali..." přibila recenze z Festivalových novin, přibil nový doplňující obsah a sekce "NUMáci" prošla lehkou restavbou.
 
S úctou, Váš DS NUM